Reinigen & Ontsmetten Datacenter

Bescherm uw datacenter, want dat is het echte brein van uw bedrijf!

Uw bedrijf

Uw desiderata

  • Uw bedrijf is uitgerust met een datacenter en/of computerruimte die essentieel zijn voor de operationele werking.
  • U bent er zich van bewust dat een panne van een server of een netwerk de opslag van uw data in gevaar kan brengen alsook het goed functioneren van uw activiteiten.
  • U wil het reinigen en desinfecteren van deze ruimten overlaten aan ervaren professionals die getraind zijn op dit soort werkomgevingen.
  • U verlangt een zeer grondige reiniging van uw materiaal zonder dat u hiervoor op non-actief wordt gezet.

Denk eraan!

Zij die uw computerapparatuur maken en/of verzekeren erkennen geen claims die het gevolg zijn van schade door slechte werkomstandigheden (vocht, condensatie, ophoping van onzuiverheden of oververhitting).

Plan dus vanaf nu het preventieve onderhoud van uw datacenter.

Minimaliseer het risico op pannes en bescherm uw data door een beroep te doen op preventieve reinigingen!

 

Datacenters en computerruimtes zijn de strategische motoren van uw bedrijf. Maar tegelijk zijn dit ook kwetsbare plekken. Het kleinste incident bedreigt de productiviteit en de rentabiliteit van uw activiteit. Bij I.C.U.S. weten we dat veiligheid een vitaal gegeven is.

Stof, onzuiverheden als gevolg van airconditioning, bewegende mensen, inrichtings- en onderhoudswerkzaamheden. Stuk voor stuk genereren zij microdeeltjes die kunnen bijdragen tot de voortijdige slijtage van uw servers, en die voor oververhitting en brandgevaar kunnen zorgen. I.C.U.S. is erkend als ‘expert in energetic profiling’. Onze teams hebben dan ook een stevige ervaring en doorgedreven kennis van hoe datacenters en computerruimtes werken. Zij maken gebruik van spitstechnologie om de levensduur van uw toestellen te verlengen, zonder hun werking tijdens het reinigen te verstoren.

Een informaticapanne kan u duizenden euro’s kosten en in sommige sectoren zelfs nog veel meer!

Onze gespecialiseerde ontsmettende producten en onze technieken laten toe om alle vreemde lichamen te elimineren, tot en met stofdeeltjes kleiner dan 0,3 micron. Deze breedvoerige desinfecteringsmethode wordt door de medische wereld erkend als de beste koude ontsmetting ter wereld.

Energiewinst

De reiniging van uw datacenter kan u heel wat geld helpen uitsparen dankzij het optimaal koelsysteem.

Duurzaamheid

Het reinigen van uw toestellen zorgt ook voor een significante verlenging van hun levensduur en u bespaart op de werkings- en onderhoudskosten.

Productiviteit

Het onderhoud van uw datacenter levert een betere koeling op, waardoor uw servers optimaal blijven presteren en er geen risico is dat een van uw apparaten blokkeert.

Milieuvriendelijk

I.C.U.S. gebruikt producten die voor 95% bioafbreekbaar zijn, niet corrosief, niet toxisch en gegarandeerd CFK-vrij.

I.C.U.S., dat 25 jaar ervaring kan voorleggen, stelt zijn kennis en zijn passie ten dienste van bedrijven door middel van hoogtechnologische oplossingen en producten. Onze teams verplaatsen zich naar uw kantoren en computerruimtes en verzekeren er een professionele kwaliteitsservice.