IT-Reinigen & Ontsmetten voor Bedrijven

Vraag uw gratis offerte aan

U bent een innoverend en performant bedrijf en u gebruikt uw computerapparatuur dagelijks.
Daarom wil u graag dat:

✓ Uw PC’s, printers, servers en audiovisuele apparatuur op een professionele manier gereinigd en ontsmet worden,
✓ Uw computerapparatuur goed blijft werken en langer meegaat,
✓ U een aangename en gezonde werkomgeving kunt garanderen.

Reinigen & Ontsmetten PC

Reinigen & Ontsmetten Datacenter

Accessoires

Doe dit vooraleer uw medewerkers naar hun werkomgeving terugkeren (Covid-19)

In de huidige context en gezien de snelle en grootschalige verspreiding van Covid-19 is het reinigen en ontsmetten van uw computerapparatuur belangrijker dan ooit voor de gezondheid van uw team. Op basis van de actuele informatie met betrekking tot het coronavirus staat de efficiëntie van onze ontsmettende producten boven elke twijfel. Bovendien laat het lagere aantal medewerkers in uw lokalen een efficiëntere aanpak toe en dienen uw activiteiten dus niet te worden onderbroken.

Reinigen & Ontsmetten PC

Kantooruitrusting zoals schermen, klavieren, muizen, telefoons, faxen, toetsenborden en printers zijn echte broeihaarden van microben.

Daarom dringt een gespecialiseerde reiniging zich op!

Reiningen & Ontsmetten Datacenter

Elke storing in uw computerruimte of bij een van uw servers heeft nadelige financiële gevolgen voor uw bedrijf. Vandaar dat de verzekeraars geregelde onderhoudsbeurten aanbevelen.

Datacenter Accessoires

Ons gamma van accessoires biedt tal van goedkope en ecologische oplossingen aan die uw datacenters en computerruimtes beter helpen koelen.

Hygiënisch

Door uw computerapparatuur geregeld te laten reinigen en ontsmetten verbetert u de werkomstandigheden van uw medewerkers. Met als resultaat: een betere motivatie en een hogere productiviteit.

Professioneel

Een secuur onderhouden werkomgeving is een sleutelfactor die het professionele imago van uw bedrijf helpt boosten.

Duurzaam

Uw computerapparatuur vertegenwoordigt een belangrijke investering. Preventief onderhoud bevordert de prestaties en betrouwbaarheid.

I.C.U.S., dat 25 jaar ervaring kan voorleggen, stelt zijn kennis en zijn passie ten dienste van bedrijven door middel van hoogtechnologische oplossingen en producten. Onze teams verplaatsen zich naar uw kantoren en computerruimtes en verzekeren er een professionele kwaliteitsservice.